ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Hospodárstvo, technické vedy > Potravinárstvo, gastronómia > Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Kendík Konrád

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Vydavateľstvo: Nová Práca, s.r.o.
Dátum vydania: 01.05.2004
31,37 €
Bežná cena: 36,90 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.
EAN: 9788088929604
Počet strán: 714
Rozmer: 214x300x50 mm
Hmotnosť: 1420 g
Rok: 2004
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.