ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Jedlo a nápoje > Spracovanie potravín > Ako nakupovať a spracovávať mäso
Kniha: Ako nakupovať a spracovávať mäsokolektív autorov

Ako nakupovať a spracovávať mäso

kolektív autorov

Vydavateľstvo: Burda Praha a.s.
Dátum vydania: 01.04.2015
8,07 €
Bežná cena: 9,49 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Ako nakupovať a spracovávať mäso
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Ako nakupovať a spracovávať mäso

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!
EAN: 9788087575406
Počet strán: 180
Rozmer: 210x280x10 mm
Hmotnosť: 718 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.