ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)
Kniha: Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať) - Alžbeta Slavkovská

Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Vydavateľstvo: RAABE
Dátum vydania: 30.11.2016
14,45 €
Bežná cena: 17,00 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní. O éčkach vieme pomerne málo. Sú prirodzenou súčasťou nášho života (napr. kyslík E948). Sú to vlastne prídavné látky, ktoré slúžia na vylepšenie vlastností potravín. Len málokto však vie, ktoré éčka sú naozaj škodlivé a ktoré, naopak, zdraviu prospešné. Aj napriek tomu, že Štátny vzdelávací program venuje pozornosť téme éčiek aj v predmete chémia biológia a dokonca aj fyzika, žiadny takýto vzdelávací materiál doteraz neexistoval. Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.
EAN: 9788081402517
Počet strán: 110
Rozmer: 210x297 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2016
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.