ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Hospodárstvo, technické vedy > Potravinárstvo, gastronómia > Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Kendík Konrád

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Vydavateľstvo: Nová Práca, s.r.o.
Dátum vydania: 01.02.2015
31,73 €
Bežná cena: 36,90 €
UŠETRÍTE 14%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
EAN: 9788089350438
Počet strán: 720
Rozmer: 215x306x52 mm
Hmotnosť: 1430 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.