ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Právo > Všeobecné a ostatné > Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania
Kniha: Nové predpisy pre hygienu verejného stravovaniaautor neuvedený

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

autor neuvedený

Dátum vydania: 01.01.2008
7,87 €
Bežná cena: 9,26 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku. Publikácia obsahuje: - Pravidlá podľa legislatívy EÚ - Zákon o ochrane verejného zdravia - Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002 - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 - Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005 - Systém HACCP v malých prevádzkach - Kódex hygienických pravidiel - Potravinový kódex SR - Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu - Zákon o potravinách - Implementácia HACCP v malých firmách
EAN: 9788073500108
Počet strán: 152
Rozmer: 151x231x8 mm
Hmotnosť: 231 g
Rok: 2008
Žáner: Právo, sociológia
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.