ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Expol pedagogika

Expol pedagogika

Máme pre teba 203 kníh
Zoradiť podľa
Stroje a zariadenia pre 1.ročník UO mäsiar
Učebnica obsahuje základné odborné poznatky začlenené do siedmich na seba nadvazujúcich častí. Jednotlivé časi obsahujú hlavné pojmy, princípy činnosti, informácie o jednotlivých prvkoch... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
Strojníctvo pre 2. ročník SPŠ
Učebnica obsahuje informácie, učivo o základných strojových súčiastkach, spojoch, ktoré vytvárajú, o potrubí a jeho častiach a súčiastkach na prenos otáčavého pohybu... Čítať ďalej
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
27,16 €
UŠETRÍTE 3%
Strojníctvo III. pre ročník SPŠ
Učebnica obsahuje učivo strojárskej technológie, výrobu ozubenia, dokončovacie metódy obrábania, stroje na automatizáciu výroby, merania
Dostupnosť: Vypredané
14,45 €
UŠETRÍTE 15%
Strojníctvo IV. pre ročník SPŠ
V učebnici sa žiaci oboznámia s vedným odborom metalografiou, výrobou ďalších nenormalizovaných polotovarov tvárnením, konštrukčnými plastami
Dostupnosť: Vypredané
22,75 €
UŠETRÍTE 15%
Suroviny 1 pre 1.ročník UO cukrár
V učebnici sa dozviete o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ĺudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty
Dostupnosť: Vypredané
24,22 €
UŠETRÍTE 15%
Suroviny 1.časť pre 1.ročník UO pekár
Učebnica zahŕňa tématické celky: výživa človeka, zloženie potravy, obilniny a strukoviny a výroba múky
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
Suroviny 2 pre 1.ročník UO cukrár
Druhá časť učebnice sa venuje jednotlivým cukrárskym surovinám: cukru, obilninám, múke, škrobu, vajciam, mlieku, mliečnym výrobkom a tukom
Dostupnosť: Vypredané
19,55 €
UŠETRÍTE 15%
Suroviny 2.časť pre 1.ročník UO pekár
Druhá časť učebnice surovín zahŕňa tieto tematické celky: múka, hodnotenie kvality múky, skladovanie múky a kypracie prostriedky
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
Suroviny pre 2.ročník UO cukrár
Učebnica zahŕňa kapitoly, v ktorých sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny a rôsolotvorné látky... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
23,80 €
UŠETRÍTE 15%
Talianske odb. názvoslovie pre konzervatóriá
Učebnica slovníkového charakteru Talianske odborné názvoslovie má za cieľ pomáhať žiakom a študentom umelekých škôl pri dešifrovaní abstraktného notového zápisu do konkrétne znejúcej... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
4,56 €
UŠETRÍTE 15%
Technológia 1 pre 1.ročník UO cukrár
Učebnica obsahuje históriu cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, prepočty surovinových noriem, úpravu cukru varením, cukrárske náplne a cukrárske krémy, polevy, tuhé tukové cestá, čajové... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
19,55 €
UŠETRÍTE 15%
Technológia 2/1 pre 2.ročník UO cukrár/1
V technológií pre druhý ročník cukrárov sa žiaci dozvedia o charakteristike a histórií medu, o histórií pernikárstva, o príprave listového cesta a o koloidných roztokoch a ich použití v cukrárskej... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
19,55 €
UŠETRÍTE 15%
Technológia 2/2 pre 2.ročník UO cukrár/2
V technológií pre druhý ročník v druhej časti cukrárov sa žiaci oboznámia s charakteristikou a rozdelením šĺahaných hmôt, trených hmôt, jadrových hmôt a o smotanových výrobkoch... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
19,55 €
UŠETRÍTE 15%
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie... Čítať ďalej
Dostupnosť: Skladom na externom sklade
26,88 €
UŠETRÍTE 4%
Kniha: Technológia pre 1. ročník - kuchár
Učebnica obsahuje základné a správne zásady pri príprave jedál, sú v nej úvedené aj receptúry
Dostupnosť: Vypredané
13,68 €
UŠETRÍTE 12%
Technológia pre 1.ročník učebného odboru pekár/1
Učebnica pekárskej technológie pre prvý ročník sa zaoberá výrobou pšeničného pečiva .Žiaci sa dozvedia o histórií pekárskej výroby, o prehľade sortimentu pekárskych výrobkoch, ako aj o zásadách... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
Technológia pre 1.ročník učebného odboru pekár/2
Druhá časť učebnice technológie zahŕňa vlastný technologický postup pri výrobe pečiva: prípravu cesta, jeho zrenie, delenie a tvarovanie, dokysnutie vytvarovaných cestových kusov a pečenie... Čítať ďalej
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
Technológia pre 1.ročník UO mäsiar
Prvá časť učebnice oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
Technológia pre 2. ročník - kuchár
Podstatou učiva sú jedlá z masa jatočného dobytka
Dostupnosť: Vypredané
19,55 €
UŠETRÍTE 15%
Technológia pre 2.ročník UO mäsiar
Podstatná časť učebnice sa venuje deleniu /rozrábaniu/ masa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu
Dostupnosť: Vypredané
19,36 €
UŠETRÍTE 12%
 
1
2
3
4
5
...
 
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.