Záhradky Slovenska nadväzujú na tradície starých záhrad z trvalých kultúrnych hodnôt, ktoré postupne
odovzdávali naši starí rodičia a rodičia. Záhradka je koreňom kultúry i zrkadlom kvality... Čítať ďalej
Listy, ktoré od čitateľov časopisu Modernej ženy prichádzali do redakcie, svedčia o tom, že príprava chutných a zdravých jedál z tofu sa stala neoddeliteľnou súčasťou modernej kuchyne už aj na... Čítať ďalej
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke... Čítať ďalej
Varenie je umenie, hovoria labužníci. Potrebuje však aj fortieľ, tvrdia majstri kuchári. Kuchárskych kníh je veľa, no máloktorá vám prezradí finty, ako čo pripraviť, aby sa jedlo vydarilo a chutilo... Čítať ďalej
Sme národ dobre živených, lenže prevažne nesprávne stravovaných ľudí. Všimnime si, koľkí okolo nás majú pekne
zaoblené tvary, na pohľad spokojné tváre, plné usmiate líca, čo však nie... Čítať ďalej
Táto vzácna publikácia sa nerodila ľahko, získanie podkladov o najstarších odrodách nebolo nijako jednoduché.
Pre záhradkárov a šľachtiteľov má isto neoceniteľnú hodnotu, pretože staré... Čítať ďalej
Ako sa starať o kožu a vlasy? -br-• Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? -br-• Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy -br-• Môže kozmetika ochrániť zdravie? -br-• Ako sa chrániť... Čítať ďalej
Publikace je zaměřená široké čtenářské veřejnosti, které alespoň trochu záleží na svém zdraví. Sáhnout po ní by měli zejména čtenáři střední a starší generace, kteří se chtějí... Čítať ďalej
Rozprávky z Dúbravky O škriatkovi Dubáčikovi od Kataríny Petkaničovej je zbierka výchovných príbehov pre malé deti vo veku
od troch rokov. Zakomponovala ich do prostredia, kde prežila takmer celý... Čítať ďalej
Pohádky z Důbravky O skřítkovi Dubáčkovi od Kataríny Petkaničové jsou sbírkou výchovných příběhů pro malé děti ve věku od tří let. Autorka je zakomponovala do prostředí, kde prožila téměř... Čítať ďalej
Ladislav Tvrdoň v tejto knižke Klasické slovenské a české špeciality ponúka dva tucty typických a chutných československých jedál z hydiny, bravčového mäsa, zeleniny a cestovín. Milovníci... Čítať ďalej
Prečo siahnuť po homeopatii? Žijeme v 21. storočí v době transplantácií orgánov, génového inžinierstva a napriek tomu každoročne stúpa počet ľudí trpiacich na alergie, psychosomatické ochorenia... Čítať ďalej