V učebnici pre tretí ročník sú chemické výpočty už na vyššej úrovni, lebo súvisia s poznatkami z fyzikálnej chémie, alalytickej chémie achemickej technológie
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie... Čítať ďalej
Učebnica koncepciou aj obsahom nadväzuje na predchádzajúce dva ročníky. Učivo je v súlade s obsahovým a výkonovým štandardom a je rozdelené na základné a doplňujúce učivo. Podstatou predmetu... Čítať ďalej
Učebnice pomáhá zahraničním studentům v přípravě na přijímací zkoušky a následné studium humanitních oborů. Jedná se o obory politologie, mezinárodní vztahy, mezinárodní teritoriální... Čítať ďalej
Učebnica obsahuje informácie, učivo o základných strojových súčiastkach, spojoch, ktoré vytvárajú, o potrubí a jeho častiach a súčiastkach na prenos otáčavého pohybu... Čítať ďalej