ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Učebnice, slovníky > Vysokoškolská výuka > Riziká pri produkcii potravín
Kniha: Riziká pri  produkcii potravín - Mária Angelovičová

Riziká pri produkcii potravín

Dátum vydania: 2013
12,75 €
Bežná cena: 15,00 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Riziká pri  produkcii potravín
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Riziká pri produkcii potravín

Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu.
EAN: 9788055209975
Počet strán: 256
Rozmer: 165x235 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2013
Žáner: Poľnohosp., potravin., lesníct
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.