ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Učebnice, slovníky > Všeobecné a ostatné > Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár
Kniha: Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár - Kolektív autorov

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Vydavateľstvo: Expol pedagogika
Dátum vydania: 03.03.2015
19,55 €
Bežná cena: 23,00 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach je uvedené množstvo surovín (hrubá hmotnosť) potrebných na prípravu 10 porcií, ak nie je uvedené inak. Učebnica tiež poskytuje ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
EAN: 9788080913793
Počet strán: 128
Rozmer: 210x298 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 370 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2015
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.