ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť
Kniha: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť - Kolektív autorov

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť

Vydavateľstvo: Expol pedagogika
Dátum vydania: 14.07.2005
14,45 €
Bežná cena: 17,00 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
EAN: 9788089003723
Počet strán: 128
Rozmer: 220x265 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2005
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.