ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť
Kniha: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť - Kolektív autorov

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť

Vydavateľstvo: Expol pedagogika
Dátum vydania: 16.08.2006
14,45 €
Bežná cena: 17,00 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
EAN: 9788080910013
Počet strán: 112
Rozmer: 220x265 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2006
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.