ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť
Kniha: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť - Kolektív autorov

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť

Vydavateľstvo: Expol pedagogika
Dátum vydania: 13.06.2007
14,45 €
Bežná cena: 17,00 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
EAN: 9788080910549
Počet strán: 188
Rozmer: 220x265 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2007
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.