ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Úprava potravín a stravovanie
Kniha: Úprava potravín a stravovanie - Marta Habánová

Úprava potravín a stravovanie

Dátum vydania: 2016
13,91 €
Bežná cena: 16,36 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Úprava potravín a stravovanie
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Úprava potravín a stravovanie

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie
EAN: 9788055215853
Počet strán: 222
Rozmer: 168x240 mm
Väzba: Pevná
Hmotnosť: 636 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.