ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika
Kniha: Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika - Pavel Ačai

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Vydavateľstvo: Vydavaťeľstvo STU
Dátum vydania: 2020
23,93 €
Bežná cena: 26,30 €
UŠETRÍTE 9%
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Do wishlistu: Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.
EAN: 9788022750509
Počet strán: 309
Rozmer: 170x240 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2020
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.