ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
Kniha: Technológia 2 (učebný odbor mäsiar) - Hudeková Eva

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o
Dátum vydania: 01.10.2021
26,52 €
Bežná cena: 31,20 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
EAN: 9788080916435
Počet strán: 80
Rozmer: 210x298x5 mm
Hmotnosť: 236 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.