ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
Kniha: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár - Kolektív autorov

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o
Dátum vydania: 10.11.2021
21,53 €
Bežná cena: 31,20 €
UŠETRÍTE 31%
Dostupnosť: Skladom na externom sklade
Do wishlistu: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
EAN: 9788080915971
Počet strán: 88
Jayzk: Slovensky
Rok: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.