ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť
Kniha: Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť - Brandšteterová Alena

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o
Dátum vydania: 29.11.2006
25,23 €
Bežná cena: 31,20 €
UŠETRÍTE 19%
Dostupnosť: Skladom na externom sklade
Do wishlistu: Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
EAN: 9788080916497
Počet strán: 112
Jayzk: Slovensky
Rok: 2006
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.