ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť
Kniha: Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť - Brandšteterová Alena

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť

Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o
Dátum vydania: 29.11.2007
25,23 €
Bežná cena: 31,20 €
UŠETRÍTE 19%
Dostupnosť: Skladom na externom sklade
Do wishlistu: Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť

Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
EAN: 9788080916619
Počet strán: 188
Jayzk: Slovensky
Rok: 2007
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.