ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Technológia pre 3. ročník UO kuchár
Kniha: Technológia pre 3. ročník UO kuchár - Kolektív autorov

Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o
21,53 €
Bežná cena: 31,20 €
UŠETRÍTE 31%
Dostupnosť: Skladom na externom sklade
Do wishlistu: Technológia pre 3. ročník UO kuchár
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
EAN: 9788080915933
Počet strán: 128
Rozmer: 210x298x8 mm
Hmotnosť: 373 g
Jayzk: Slovensky
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.