ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.
Kniha: Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd. - Hudeková Eva

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o
Dátum vydania: 25.01.2022
22,46 €
Bežná cena: 31,20 €
UŠETRÍTE 28%
Dostupnosť: Skladom na externom sklade
Do wishlistu: Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
EAN: 9788080917432
Počet strán: 108
Rozmer: 210x296x8 mm
Hmotnosť: 306 g
Jayzk: Slovensky
Rok: 2022
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.