ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Mikrobiológia potravín
Kniha: Mikrobiológia potravínkolektív autorov

Mikrobiológia potravín

kolektív autorov

Dátum vydania: 2022
14,68 €
Bežná cena: 17,27 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Do wishlistu: Mikrobiológia potravín
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Mikrobiológia potravín

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia 11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
EAN: 9788055225241
Počet strán: 239
Rozmer: 170x245 mm
Väzba: Pevná
Hmotnosť: 540 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.