ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu
Kniha: Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu - Jan Mareček

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Dátum vydania: 2022
9,87 €
Bežná cena: 11,22 €
UŠETRÍTE 12%
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Do wishlistu: Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny 8. kapitola Spracovanie obilnín 9. kapitola Spracovanie olejnín 10. kapitola Spracovanie okopanín 11. kapitola Technológia spracovania ovocia a zeleniny 12. kapitola Technológia spracovania pochutín
EAN: 9788055224381
Počet strán: 329
Rozmer: 170x240 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 564 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.