ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci
Kniha: Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci - Miroslava Kačániová

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Dátum vydania: 2024
14,28 €
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Do wishlistu: Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu
EAN: 9788055227696
Počet strán: 104
Rozmer: 170x240 mm
Väzba: Brožovaná
Hmotnosť: 198 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2024
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.