O knihe: Sviatočné hodovanie - kuchárka z edície Apetit (2)
V štyroch tematicky rozdelených kapitolách, vám ponúkame 103 receptov na dokonale menu v niekoľkých chodoch a pre každú príležitosť - klasiku na nedeľu, na Veľkú noc, vianočné sviatky, svadbu, Nový rok aj menu, ktoré zvládnete uvariť na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom . Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné bohaté recepty si tú vyberú všetci - začiatočníci aj pokročilí, milovníci slovenskej i svetovej kuchyne a pamätáme aj na vegetariánov.
Kuchárka je rozdelená do 4 väčších kapitol: na rodinný obed (klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára, Sviatky (Vianoce, Veľká noc, Nový rok), S priateľmi pri stole (Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ) a Letom svetom - menu inšpirované cudzinou (talianske menu, francúzskej, mexickej, americkej vďakyvzdania, španielske tapas, oslava čínskeho nového roka ...).
Všetky recepty sú starostlivo vybrané redaktorkami apetítom a doplnené tipy a triky známych šéfkuchárov. A všetky stoja za vyskúšanie!