ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Hospodárstvo, technické vedy > Potravinárstvo, gastronómia > Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Kendík Konrád

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Vydavateľstvo: Nová Práca, s.r.o.
Dátum vydania: 01.12.2012
33,92 €
Bežná cena: 39,90 €
UŠETRÍTE 15%
Dostupnosť: Vypredané
Do wishlistu: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
EAN: 9788089350209
Počet strán: 1270
Rozmer: 217x306x54 mm
Hmotnosť: 2190 g
Rok: 2012
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.