ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.
Kniha: Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II. - Mária Baranová

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Dátum vydania: 2012
9,46 €
Bežná cena: 11,00 €
UŠETRÍTE 14%
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Do wishlistu: Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Zaoberá sa technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania neudržných produktov rastlinnej výroby na polotovary a finálne výrobky z rozdrveného materiálu ako sú džemy, nátierky, pretlaky, drene, rôsoly, dreňové šťavy, lisované čírené šťavy. Zahŕňa základné princípy využitia polymérnych látok na ovplyvnenie funkčných vlastností potravín z rozdrveného ovocia a zeleniny, predovšetkým štruktúry a textúry. Súčasťou učebnice je aj technológia a bezpečnostné systémy spracovania húb, korenia, koreniacich prípravkov, pochutín, rastlinných tukov a olejov.
EAN: 9788080772888
Počet strán: 224
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2012
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.