ABC Knihy - skutočné online kníhkupectvo
 
0
KOŠÍK
0,00€
 
0
KOŠÍK
0,00€
HLAVNÉ MENU
Domov > Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov
Kniha: Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov - Mária Baranová

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Dátum vydania: 2016
14,01 €
Bežná cena: 18,20 €
UŠETRÍTE 23%
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Do wishlistu: Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov
DO WISHLISTU
Pridať do zoznamu

O knihe: Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).
EAN: 9788080774905
Počet strán: 253
Hmotnosť: 0 g
Jayzk: SK Slovenský Jazyk
Rok: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Doprava ZADARMO
Pre objednávky nad 30€
S nami vždy ušetríte
Najlepšie ceny nájdete u nás
Najširšia ponuka
Viac ako 200.000 kníh
Rýchla podpora
Momenálne dostupný kontaktný formulár.