Cieľom vysokoškolskej učebnice je poskytnúť čitateľovi informácie o procese zberu zrnín, základného rozdelenia strojov na zber zrnín a podať prehľadným spôsobom poznatky o jednotlivých ústrojenstvách... Čítať ďalej
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia... Čítať ďalej
Ak potrebujete podrobnejšie informácie o publikácii môžete si stiahnuť jej náhľad v časti Prílohy. Náhľad je dostupný zdarma. Ak sa karta Prílohy nezobrazuje, publikácia nemá dostupný náhľad... Čítať ďalej
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Cieľom učebnice Roboty a manipulátory je poskytnutie základných informácií študentom z pomerne rozsiahlej problematiky. V jednotlivých kapitolách čitateľ nájde základné informácie z preberanej... Čítať ďalej