Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárských... Čítať ďalej
Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné jedla z mäsa a rýb, tradičné... Čítať ďalej
Vedecká publikácia sa zaoberá problematikou diagnostiky a liečby
úrazov v oblasti čeľustí a tváre spoločne s potrebou medziodborovej
spolupráce. Cieľom odbornej publikácie je poskytnúť odbornej
medicínskej... Čítať ďalej
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať... Čítať ďalej