Ovocné koláče a torty dnes patria k špičke sladkého pečiva. Sú aromatické, šťavnaté a svieže, jednoducho neodolateľné, ich príprava si väčšinou nevyžaduje veľa času. Skrátka, sú to ideálne... Čítať ďalej
Pečieme ako profesionáli! Ak si knihu prezriete, zistíte, že aj bez cviku vás úspech neminie. Máte pred sebou vyše 100 receptov, v ktorých sa zrozumiteľne a detailne opisuje príprava základných druhov... Čítať ďalej
Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky. K sviatkom neodmysliteľne patrí vôňa čerstvo upečených keksov, aróma škorice a klinčekov a sladkohorkej čokolády. Túto knihu sme... Čítať ďalej
I vaša kuchyňa môže byť pekná a útulná. V príručke nájdete odpovede, ako na to, ale aj na otázky týkajúce sa plánovania, montáže a modernizácie kuchyne.
Rafinované a funkčné nápady
Dozviete... Čítať ďalej
Cestoviny
Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci cestovín ďalšie lákavé kreácie: pikatné šaláty, cestoviny... Čítať ďalej
Či už ide o narodeniny, Silvester alebo iný dôvod na oslavu - na rozličné príležitosti sme pre vás pripravili celý rad drobných delikates na zostavenie bohatého stola. Mnohé jedlá sa dajú pripraviť... Čítať ďalej
Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine - Španielsku - k vínu, pivu alebo sherry. Drobné lahôdky z rôznych druhov mäsa a rýb, zeleniny a vajec sa dajú vyčariť rýchlo a jednoducho... Čítať ďalej
Nápad napísať spoločnú kuchársku knihu vznikol pri jednom obede usporiadanom veľvyslankyňami a manželkami veľvyslancov, ktorí pôsobia v Bratislave. Zástupcovia devätnástich krajín prispeli... Čítať ďalej
Prijmite pozvanie do pražských hotelov, reštaurácií, barov a krčmičiek od mnohých osobností, ktoré poznáte z rozhlasu, televízie, filmu či hudobnej scény. Zaujímaví ľudia venovali čas príprave... Čítať ďalej
Toto je už štvrtá knižka z obľúbenej edície Basic. Po knihách Basic cooking, Basic baking a Basic talianskej kuchyne vám už iste nerobí problém varenie, pečenie či taliansky štýl dolce vita. A teraz... Čítať ďalej
Dobrá omáčka je absolútnym vrcholom každého jedla, pretože až ona jedlo náležite doplní a vyzdvihne. Okrem klasických, ako je holandská, bernaiská a bešamelová omáčka, vám predstavíme pikantné... Čítať ďalej
*Jedinečná procházka světovou gastronomií -
každodenní pokrmy a lahůdky pro sváteční stůl
*Základní postupy přípravy klasických a exotických pokrmů z celého světa od mistrů kuchařů... Čítať ďalej
Kdo v zahraničí navštíví restauraci, jež je nositelem hvězdiček podle Michelinova průvodce, může si být jist, že ho uvítá prvotřídní kuchyně. Kdo u nás navštíví restauraci, která obsadila... Čítať ďalej
Bohato ilustrovaná kniha vám odhalí tajomstvo jemných paštétových plniek s mäsom, rybou, hydinou a divinou, ako aj neodolateľné dobroty so zeleninou, syrom a ovocím. Prekvapte svoju rodinu a priateľov... Čítať ďalej
Táto kuchárska kniha, ktorá nadväzuje na úspešnú publikáciu Chudnutie v spánku (Ikar, 2008) vás okúzli viac ako 150 novými dômyselnými receptmi s vyváženou kombináciou živín na zdravé a jednoduché... Čítať ďalej
V knihe nájdete 400 receptov od celkom jednoduchých až po slávnostné. Všetky sú opísané presne krok za krokom, takže je jedno či ide o klasický viedenský rezeň, alebo o exotické thajské karí - úspech... Čítať ďalej