Publikace přibližuje jeden z alternativních rodinných modelů v současné společnosti – rodiny tvořené stejnopohlavním rodičovským párem a jeho dětmi. Teoreticko-přehledová část práce... Čítať ďalej
Pracovný zošit Biológia pre 7. ročník 1. polrok základných škôl z edície Interaktívna kniha je vypracovaný v súlade s ISCED 2 a je priamo prepojený s metodickými materiálmi pre učiteľa... Čítať ďalej
Pracovný zošit Fyzika pre 7. ročník 1. polrok je vytvorený v súlade s ISCED 2 a spolu s metodickým materiálom pre učiteľa tvorí edíciu Interaktívna kniha
Soubor slouží k rozvoji zrakové percepce u dětí; jsou využitelné pro děti od čtyř let a použitelné v případě oslabení vizuální diferenciace i pro děti II. stupně základní školy. Běžně... Čítať ďalej
Zbierka úloh je tradičnou a žiadanou učebnou pomôckou k učebniciam matematiky, slúži ako doplňujúca pomôcka k súboru učebných materiálov Matematika 2. Ponúka množstvo príkladov a slovných... Čítať ďalej
Učebnica pre stredné pedagogické školy nadväzuje na učebnicu Biológia a starostlivosť o zdravie človeka. Poskytuje poznatky týkajúce sa podpory zdravia z hygienického hľadiska, ochrany zdravia... Čítať ďalej
Biotechnológia 2 je určená pre žiakov chemických študijných odborov, ale aj ako doplnková literatúra pre žiakov potravinárskych študijných odborov. Je pokračovaním učebnice Biotechnológia... Čítať ďalej
Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice surovín pre 1. ročník. Učebnica poskytuje ucelené... Čítať ďalej
Učebnica suroviny je určená pre 3. ročník učebného odboru cukrár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné... Čítať ďalej
Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice surovín. Poskytuje ucelené informácie o surovinách... Čítať ďalej
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané... Čítať ďalej
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach... Čítať ďalej
V matematike je mimoriadne dôležité prepočítať množstvo príkladov. Je to súčasť učenia. Z tejto myšlienky pramení koncepcia dvoch zošitov Pomocníka, ktoré sú univerzálnou pomôckou (nezávisle... Čítať ďalej
Pracovný zošit svojou koncepciou, formou a typom úloh pomáha žiakom osvojiť si zručnosti testovania, ktoré využijú na celoslovenskom testovaní deviatakov – Testovaní 9. Publikácia zohľadňuje... Čítať ďalej
Německo-český slovník ve dvou svazcích obsahuje pojmy denní potřeby, vědecké i odborné terminologie, označuje přízvuk i výslovnost úspornými odkazy mluvnickými, uvádí běžná cizí slova... Čítať ďalej
Kapesní jazykový průvodce bulharštinou kombinující konverzaci a slovníček. Tematicky členěné kapitoly obsahují na 3200 frází a 5500 pojmů. 320 stran, vydání 2007