Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až... Čítať ďalej
Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Zaoberá... Čítať ďalej
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny... Čítať ďalej
Vysokoškolská učebnica Chov a choroby včiel a čmeliakov je určená pre študentov veterinárnej medicíny II. a III. stupňa vysokoškolského vzdelávania, pre pracovníkov v oblasti zdravia zvierat... Čítať ďalej
Vysokoškolská učebnica Chov a plemená hydiny, holubov a exotického vtáctva je určená pre študentov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie ako aj pre všetkých športovo a úžitkovo zameraných... Čítať ďalej
Vysokoškolská učebnica Cvičenia zo všeobecnej zootechniky je určená pre študentov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie pre študijné programy Všeobecné veterinárske lekárstvo... Čítať ďalej
Poslucháčom farmácie predkladáme vysokoškolskú učebnicu z fyziológie a patologickej fyziológie, ktorá zohľadňuje špecifické požiadavky kladené na absolventa tohto študijného programu... Čítať ďalej